Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 7 мільйонів чоловік.

Ані Лорак розмістила коротенький відеоролик з пляжу сонячних Арабських Еміратів, де вона зараз насолоджується довгоочікуваним відпочинком після виснажливих концертних виступів і зйомок.

У кадрі співачка граціозно біжить по золотистому піску в закритому чорному купальнику, з зібраними волоссям і в сонцезахисних окулярах, а на задньому тлі відкривається розкішний вид на знаменитий готель Бурдж-ель-Араб, який має висоту 321 метра.

Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак
Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак

Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак
Скріншот з Insta Stories, Ані Лорак

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також артистка показала дивні капці, схожі на відомі крокси, але з підборами. Виглядає дуже екстравагантно.

Відомо, що Ані Лорак любить демонструвати свої апетитні форми, не соромлячись оголювати тіло на фотографіях. В арсеналі у співачки є все для того, щоб звести з розуму всіх чоловіків - зовнішність, голос і неймовірна чарівність, і вона вміло всім цим користується. Тим більше після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу вона є вільною і завидною нареченою, так що цілком може собі дозволити привертати увагу шанувальників таким чином.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Нагадаємо, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки - вже звикла, як до рідного

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак ледь не розірвала на собі топ гігантськими грудьми: "Хочу теплого..."

Також портал Знай.uа писав, що наречена колишнього Ані Лорак накинулася на українців, Мурат відвіз подалі з країни: "Дурні..."