Російська актриса і співачка Олена Кравець відкрила завісу сімейного життя Алли Пугачової і Максима Галкіна. Вона заявила, що Примадонна намагається підтримувати "чоловічу силу" чоловіка, використовуючи афродизіаки. Про це зірка розповіла в інтерв'ю sobesednik.

Алла Пугачова і Максим Галкін вже довгий час живуть разом і виховують двох дітей, але все ж залишаються однією з найбільш обговорюваних пар. Подружжя живе в невеликому селі Грязь, де відбудували вельми нескромне "сімейне гніздечко". Зіркова пара регулярно ділиться знімками з життя, проте найцікавіше, як виявилося, залишається за кадром.

Алла Пугачова, скріншот: Youtube
Алла Пугачова, скріншот: Youtube

Співачка Олена Кравець розсекретила деякі деталі особистого життя Примадонни і гумориста. Так, за її словами Пугачова намагається максимально підтримувати "чоловіче здоров'я" Галкіна. Для цього вона готує молодому чоловікові різні страви з афродизіаками і травами, які вирощує на власному городі.

Максим Галкін, скріншот: Youtube
Максим Галкін, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами Олени Кравець Примадонна старанно підтримує лібідо молодого коханого на високому рівні за допомогою відварів з чебрецю, звіробою, шипшини та інших трав. Як зазначила зірка це допомагає Галкіну бути бадьорим не тільки під час роботи, але і коли справа доходить до виконання подружніх обов'язків.

Раніше Знай писав, що Валюха з серіалу "Свати" розповіла, чому не піде по стопах Алли Пугачової.

Нагадаємо, що Максим Галкін знайшов несподіване заняття, поки Алли Пугачової немає поруч.

Також ми писали, що такою її бачить Максим Галкін вдома? Алла Пугачова здалася без зачіски і яскравого макіяжу.