Вєрка Сердючка показала, як виглядала наприкінці 90-х, та пірнула з шанувальниками у вир спогадів.

Артист Андрій Данилко показав кадр з часів 90-х, на своїй сторінці в Instagram. Молода Вєрка Сердючка зазирнула в саму душу до публіки, та нагадала, як вміла запалювати публіку.

Вєрка у своєму "дозірковому" вбранні - беретику та уніформі провідниці, розшитому стразами. На додачу на губах у Сердючки яскраво-червона помада та окуляри від сонця.

"Теріторія А", 1997 рік", - написав Данилко, нагадуючи скільки вже води збігло за час, коли він був надзвичайно популярним.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники залюбки згадали, які то були веселі часи.

"Територія А - це найкраща програма на телеканалі ictv", "Люблю", "Захоплююсь вашою творчістю багато, багато років", "Не знаю, чи доходять коментарі до Андрія Данилка, але вкотре хочу сказати, як ми любимо та цінуємо його творчість", "Найзапальніший та позитивний образ Вєрки Сердючки", "Улюблений персонаж моєї юності", "Найкраща, єдина та неповторна", - написали шанувальники.

Раніше на Андрія Данилка обвалилася ціла купа негативу, після того, як на одному з шоу він заспівав пісню "Батько наш Бандера". Після критики, артист заявив, що політичного змісту в пісню не вкладав.

Нагадаємо, раніше Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вєрка Сердючка через 20 років знову заспівала українською

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Данилко показав, яким буває, коли знімає маску Вєрки Сердючки