Стало відомо про те, що Вєрка Сердючка вперше за 20 років вирішила заспівати українською. Це буде саундтрек до фільму "Велика прогулянка".

Справа в тому, що компанія Film.ua представила трейлер фільму "Велика прогулянка", в якому взяли участь зірки студії "Квартал 95". Крім того, на цьому сюрпризи не закінчилися.

Як виявилося, Вєрка Сердючка представила офіційний саундтрек до фільму, який буде повністю українською мовою. Це буде перша її така пісня за останні 20 років. Останньою піснею є композиція" Горілка", що вийшла ще в 2002 році.

Велика прогулянка, фото: скріншот з відео
Велика прогулянка, фото: скріншот з відео

Данилко не тільки створював музику для комедії, а й виконав одну з ролей. У картині він з'явився разом зі своєю "мамою", акторкою Інною Білокінь.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фільм "Велика прогулянка" розповість про сім'ю працівників культури, а також про районних бізнесменів, які вирішили поїхати на пікнік.

Вони всі зустрілися на галявині, і кожна сім'я вважає, що це їх місце. Все це перетворюється спочатку в суперечку, а потім і зовсім переростає в гротескну "війну" за місце під мангал.

Велика прогулянка, фото: скріншот з відео
Велика прогулянка, фото: скріншот з відео

Поки вони сперечалися з'явився ще один претендент на цю галявину - побіжний корупціонер, який вирішив тут заховати свої гроші. Він зняв у заручники дітей, після чого почав вимагати повернути кошти, що зникли з галявини.

У фільмі головні ролі зіграли зірки "95-го Кварталу" Юрій Ткач і Олена Кравець-дана робота також стане їх дебютом у головній ролі. Можна буде помітити там і репера позитиву, Михайла Жоніна, Євгена Коноплянку, а також Андрія П'ятова.

Велика прогулянка, фото: скріншот з відео
Велика прогулянка, фото: скріншот з відео

Прем'єра відбудеться вже 24 лютого цього року.

Нагадаємо, що приховує Сердючка під зіркою на голові? Андрій Данилко відповів, Чому ніколи не знімає шапку

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко показав, яким буває, коли знімає маску Вєрки Сердючки: сумний погляд і втомлене обличчя

Також, Андрію Данилку пропонували посаду президента України, в оточенні Сердючки поповзли чутки