Дружина екскапітана футбольного клубу "Динамо" Миколи Морозюка Ірина відверто розповіла, яку найбільшу суму їй пропонували за інтим.
Ірина Морозюк зізналася, що ніколи не розглядає такі пропозиції, хоча іноді суми бувають доволі солідні. Одна з останніх пропозицій була 80 тисяч на місяць. Однак йдеться про долари чи євро Ірина не уточнила, передає "Спорт 24".

Фото: іnstagram \\ irina_moroziuk
Фото: іnstagram \\ irina_moroziuk

Також дівчина розповіла, кого б обрала між спортивним бізнесменом та багатим футболістом:

"Яка різниця, якщо і той, і той багатий? А якщо чесно, я не заперечуватиму і не битиму себе в груди, що ні граму не меркантильна. Звісно, ​​я люблю гроші та хочу добре жити – на чілі, на розслабоні. Але якби в мене були інші моральні цінності і метою були б тільки гроші, то, повірте, знайшла б товсту кишеню або заняття, яке приносило б хороший дохід. Я досить розумна і талановита", – поділилась дружина Морозюка.

Фото: іnstagram \\ irina_moroziuk
Фото: іnstagram \\ irina_moroziuk

Варто нагадати, що Микола Морозюк та Ірина розлучилися у 2020 році. Однак, через деякий час пара відновила свої стосунки. Разом пара виховує сина Іллю, якому не так давно виповнилося 7 років.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Нагадаємо, Бойко, Буяльський чи Вербич: битва найкрасивіших і найспокусливіших половинок гравців "Динамо". Як виглядають красуні-дружини головних зірок футбольного клубу"Динамо"

Також Знай писав, Влада Седан натягнула на себе шкіру і ковбойські калоші - Зінченко з "МанСіті" промовчав: "Це п*здець". Влада Седан поділилася досить дивним вбранням

Також Знай повідомляв, напівгола дружина Караваєва з "Динамо" показала, де закінчуються її трусики: не посоромилася навіть чоловіка і дітей