Співачка Мадонна влаштувала ще одну пікантну демонстрацію в соціальних мережах, позуючи перед автомобілем в чорному корсеті, мереживній нижній білизні і на високих підборах.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

63-річна Мадонна вразила шанувальників в соціальних мережах безліччю пікантних знімків, в тому числі одним з її зухвалих фото ззаду.

Співачка Holiday завантажила серію фотографій у п'ятницю, коли вона одяглася з цієї нагоди в чорний корсет, мереживну нижню білизну і чоботи на підборах.

На деяких знімках вона також змінила свій образ, надівши прикрашене пальто з написом "Боже, Бережи королеву" на спині.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Суперзірка також доповнила свій образ шкіряною кепкою і написала «Проблеми з автомобілем» в якості підпису.

На багатообіцяючих фотографіях вона показала себе з попою напоказ, а на одній - з широко розставленими ногами і капелюхом, що приховує її "скромність".

Шанувальники стікалися в розділ коментарів, щоб підтримати зірку, з однією фразою "як ти можеш не любити Мадонну, лол..."

Це сталося після того, як Мадонна поділилася милою даниною поваги в соціальних мережах своєму батькові Сільвіо Чікконе.

Співачка поділилася рідкісним знімком свого 90-річного батька, який виріс як італійський іммігрант в США, коли вона святкувала успіх його бізнесу.

63-річна Мадонна розповіла своїм шанувальникам, що її батько мріяв коли-небудь виробляти вино і володіти виноградником, і тепер він робить саме це, маючи ділянку виноробні в Мічигані.

Нагадаємо, що Мадонна вперше показала свого батька.