Відома співачка Ані Лорак активно веде блог в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а також ділиться новинами і думками. Так, цього разу зірка презентувала в instagram свій новий трек, який записала з популярним репером.

Ані Лорак порадувала шанувальників хорошою новиною. Зірка випустила новий трек, який вона записала з репером Артемом Качором. Також співачка показала обкладинку до пісні, на якій позує в топі і коротеньких шортиках в обіймах молодого музиканта.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Пісні знаходять відгук в серцях тільки якщо вони чесні... ця історія неспроста знайшла життя – мені відгукнулися емоції, закладені в кожному рядку. Не бійтеся відпускати любов... іноді це єдиний правильний вихід", - підписала публікацію артистка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не приховуючи захоплення почали розхвалювати новий трек, який цілком може стати наступним хітом співачки.

"Це справжній шедевр і кайф. Весь ранок на повторі. Вітаю ❤️🔥 Пісня перевершила всі очікування", "з прем'єрою! Дякую вам за цей шедевр ❤️🔥 цілий день на репіті", "До божевілля гарний сингл! ❤️ з 00:00 на повторі і пісня вже напам'ять! 😍 дякую, за вашу працю! Коли нам чекати кліп?", "У нашої Діви завжди найшикарніші хіти", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Ані Лорак більше не холостячка? Колишня Мурата натякнула на нові стосунки-вже звикла, як до рідного.

Нагадаємо, що Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук.

Також ми писали, що Настя Каменських не прикрила об'ємний животик і українці все зрозуміли.