Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора " і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров зворушливо привітав з днем народження свого близького друга, відомого і досить скандального блогера Олега Машуковського, якого глядачі також бачили в кріслі експерта шоу "Співають всі" і в кліпі у співачки Анастасії Приходько. Цього року зірці виповнюється 26 років.

Скріншот з Instagram, Melovin
Скріншот з Instagram, Melovin

Mеlovin розмістив парочку фотографій зі святкування. У кадрі Олег позує зі щасливою посмішкою на обличчі, а ось Костянтин зберігає образ брутального і холодного хлопця. При цьому, він вирішив змінити сценічні та епатажні вбрання на більш спокійні, які теж шалено йому до лиця. Також є два чорно-білих знімка, знятих випадковим чином.

"26 рочків головному провокатору - @mashukovsky 💀" - написав артист.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Олег Машуковський на своїй сторінці в Instagram розповів, що вони настільки добре відгуляли, що в результаті довелося викликати лікаря. За словами блогера, нічого серйозного не сталося, вони просто вирішили очистити організм після випитого алкоголю і поставити крапельницю.

Скріншот з Insta Stories, Олег Машуковский
Скріншот з Insta Stories, Олег Машуковский

Скріншот з Insta Stories, Олег Машуковский
Скріншот з Insta Stories, Олег Машуковский

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька відірвалася на "Голос країни"C MELOVIN і Надею Дорофєєвої: "Красиво і стильно"

Як повідомляв Знай.uа, напівроздягнений Mеlovin в сніг і мороз прибіг до своєї подружки Лізі Русиної з "Танців з зірками": "Я сумував"

Також портал Знай.uа писав, що Соломія Вітвіцька запалила з друзями на Водохреща, ще й Mеlovin з собою прихопила: розцвіла після розлучення