Ще в 2021 році, у вересні, президент України Володимир Зеленський нагородив артистів званнями та орденами.

Деякі не зрозуміли деяких позицій. Наприклад, зірка радянського кіно Ніна Антонова отримала звання "Народної артистки" лише до 85 років, тоді як Дарина Петрожицька, відома публіці лише завдяки участі в гумористичному серіалі "Папік", в свої 30. Дівчина дала велике інтерв'ю виданню "КП в Україні", в ході якого зізналася у відчуттях, пов'язаних з цим досягненням.

Дар'я Петрожицька, скріншот з відео
Дар'я Петрожицька, скріншот з відео

- Ви стали заслуженою артисткою. Звиклися з новим титулом?

Дарина заявляє, що досі не звиклася з подібним титулом, хоча минуло вже кілька місяців. Вона вічно забуває про це і з самого початку не могла прийняти даний факт. Вважала, що це чиясь жарт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Перший мені про це написав Юра Горбунов. Він відправив скріншот сайту, де публікують укази, і написав: "Вітаю!" Потім Андрій Яковлєв написав. І я почала сміятися. А далі всі стали кидати посилання на указ. Моя перша реакція була: за що?", - заявляє Петрожицкая.

Вона зазначила, що вважала це звання скасованим. І завжди пишалася тим, що її батько - заслужений артист України, але себе такою не вважає. З цим у неї пов'язані дуже дивні відчуття.

Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube
Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube

Їй ніяково, але в той же час - приємно, ніби вона несе дуже велику відповідальність. Що стосується звання "Народного артиста", Дарина ще не знає, чи хоче. Вона згадала про Стаса Боклана і не може порівняти себе з ним.

Нагадаємо, зірку "Папіка" Дарину Петрожицьку застали в компанії "Людини-павука": "З Томом Холландом на Новий Рік"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька лизала собаку і їй не соромно: "Не повинна була"

Знай.ua писав, Дар'я Петрожицька показала, що їй пише Даніель Салем в Instagram: "Моя королева! Люблю!"