Учасниця популярного талант-шоу "Голос країни-6" Аліна Башкіна записала пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії" у своєму виконанні.

Півфіналістка проекту "Голос країни" 6 сезону виконала відому ліричну пісню загиблого Кузьми Скрябіна і розмістила до неї кліп на своєму YouTube каналі. За пару годин відеоролик набрав понад 10 тисяч переглядів і зібрав безліч позитивних коментарів.

Випуск треку дівчина приурочила до Дня пам'яті артиста, який відбудеться 2 лютого. Варто нагадати, що з моменту смерті Кузьми пройшло вже більше 6 років, але фанати і колеги зірки досі оплакують цю трагедію.

Аліна Башкіна також розмістила новину в своєму Instagram і залишила зворушливий підпис.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Старі фотографії" - це історія про кожного з нас - як мріяли, вірили, проходили життєві випробування… Про щирість і справжню дружбу, про те, як важливо залишатися Людиною, щоб не сталося.Напередодні річниці трагедії хочеться віддати шану Андрію Кузьменко - людині, митцю, музиканту", - написала артистка.

Нагадаємо, українці знайшли двійника Кузьми Скрябіна, як дві краплі: "Так схожий, і зовні і гумором"

Як повідомляв Знай.uа, Кузьма тонув в її очах: з'явилися архівні кадри Скрябіна з Могилевської задовго до його загибелі

Також портал Знай.uа писав, що Кузьма Скрябін поділився з українцями простою мудрістю, смерть не завадила: "Треба просто бути..."