Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. За дівчиною стежить понад 160 тисяч осіб.

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і розвитку малюка, не боячись розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Цього разу Катерина Репяхова розмістила чарівну добірку з серії "до і після" - знімок з часів її вагітності і фото вже з народженим Михайлом. При цьому образ на двох кадрах у неї однаковий - білосніжна сукня зі стильними жакетом в тон.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до публікації молода мама з ніжністю і особливим трепетом згадала свою вагітність і заявила, що дуже хоче маленьку донечку.

"Вагітність - один з найсвітліших періодів у моєму житті! Але з Мишко на руках я стала точно щасливіше! P. S. ще мрію про доньку 😇" - написала Репяхова.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, Віктор Павлік посадив Катю Репяхову на колеса після всіх сварок і скандалів з квартирами - "Вам пощастило"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова знову зробила це без Віктора Павліка: "Просто сильно люблю"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова показала, в якій небезпеці син Віктора Павліка - довелося вжити екстрених заходів