Катерина Репяхова поділилася рецептом своєї мами. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

25 січня дівчина показала салат, який приготувала її мама за десять хвилин. Тим, хто почав розпитувати рецепт цієї страви, вона надала рецепт, який випросила по whatsapp.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Даний салат з грушею, курячою печінкою готується дуже швидко. Пікантності додає оригінальний соус з гірчицею, соком лимона, медом.

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Також ми повідомляли, що Катя Репяхова після сварки з Віктором Павликом провела час у Буковелі з близьким чоловіком. У січні дівчина вирушила на відпочинок Буковель. У Instagram вона розповіла подробиці поїздки і опублікувала фотографії та відеозаписи звідти.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.