Майбутній "Холостяк" Олександр Топольський поділився новим фото та зізнався, яку якість у жінках цінить найбільше, а на що геть не звертає уваги.

Зйомки нового сезону шоу "Холостяк" вже стартували, українці побачать його вже цієї весни. Головним героєм на цей раз став Алекс Топольський, який побудував свій бізнес в США, але так і не змін знайти справжнє кохання. Шукати свою половинку він вирішив саме в Україні.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

На своїй сторінці в Instagram головний "Холостяк" часто ділиться моментами зі зйомок в шоу або ж своїми думками чи враженнями. На цей раз він вирішив назвати дві якості, які найбільше цінить у людях.

Фото: instagram \\ alexander_topolsky
Фото: instagram \\ alexander_topolsky

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алекс Топольський вважає, що пафос та гламур вже нікому не потрібний. Зараз більше ціниться щирість та вміння бути самим собою, не граючи когось. Саме тому такі якості він і шукає у своїй майбутній супутниці.

"Пафос та гламур вже не в моді. Щирість та автентичність – новий тренд🔥", - зазначив Алекс Топольський.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський не втримав язика за зубами, зробивши свій вибір: "Вона до тебе повернеться". Цього разу "холостяк" вирішив підкорити шанувальників шикарною посмішкою та зізнався, що краса врятує світ.

Раніше Знай писав, Алекс Топольський різко захотів втекти перед фінальним рішенням на "Холостяк-12": "Вибере знову...". Алекс Топольський з'явився в першому анонсі "Холостяка", який вийде на початку весни

Також Знай повідомляв, "Холостяк" Алекс Топольський після проекту пережив розчарування гірше, ніж Міша Заливако: "За мною ходить...". Чоловік розповів про свої плани на життя.