Відома українська співачка Оля Полякова показала шанувальникам свій прихований талант. Подібне потворити далеко не всім вдасться.

Оля Полякова має багатотисячну армію шанувальників, саме тому вона з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своїх соцмережах. Цього разу вона записала відео для ТikТok, де похизувалася одним зі своїх талантів.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Оля Полякова записала коротеньке відео, де показала, який кумедний звук може видавати завдяки своїм губкам. Це вміння вона вирішила продемонструвати просто у своїй гримерці, де вона готувалася ймовірно до концерту. Полякова зробила собі яскравий макіяж з акцентом на її пухкі губи.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Користувачам мережі дуже сподобалося нове відео від Олі Полякової, саме тому вони прийнялися залишати для неї коментарі.

"Я так вмію😏", "Ольга ви супер🥰", "Я не намагалася 😅", "Легко", "Найкраща", "Можна мені медаль", "З гіалуронкой в губах так не виходить 🥺", "Олю не роби так😂😂😂", "А чого добились ви?😂", "Всі можуть", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Відео можна водивитися тут.

Нагадаємо, найзнаменитіші подруги в шоу-бізнесі: від Кіри Найтлі до Маші Єфросиніної. Як відомо, знаменитостям не чуже нічого людського

Також Знай писав, Оля Полякова "зарубилася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука: "Спалить комусь хату..."

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом