Юхим Шифрін розповів про минуле Філіпа Кіркорова. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров є популярною особистістю на всьому пострадянському просторі. Філіп Кіркорове-володар премій "Овація", а також п'ятикратним володарем" World Music Awards "як найпопулярнішим виконавцем Росії, а також володарем премії" Золотий грамофон"," Срібна калоша " і багатьох інших.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Для більшості шанувальників він відомий як перший чоловік Пугачової, однак і до цього у відомого болгарського красеня були романи. Зокрема, про це розповів актор і комік Юхим Шифрін.

На своїй Instagram-сторінці він опублікував спільні фотографії в соціальній мережі Instagram він опублікував спільні фотографії в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Тут Філіпу Кіркорову ледь за двадцять. "Ранкову пошту" знімали в Угличі. Гучних подій і пісень в його житті ще не було. Зате була промениста посмішка і вже тоді-приголомшлива невтомність", - повідомив він.

Як зазначив Юхим Шифрін, дорогу на велике телебачення Філіпу Кіркорову дала режисер Углицької "Пошти" Світлана Анапольська. Саме вона багато зробила, щоб Кіркоров став бажаним гостем на телебаченні.

Філіп Кіркоров, скріншот
Філіп Кіркоров, скріншот

Коли ж жінка захворіла на рак, то Кіркоров кожен день дзвонив Юхиму Шифріну і цікавився його здоров'ям. А також в день прощання з нею, співак надіслав вінок.

Нагадавши, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим - "обожнюю Сережку"

Нагадаємо, заміжня Регіна Тодоренко розповіла, які у неї плани на самотнього Філіпа Кіркорова: "Водити за ніс"

Раніше Знай писав, Таїсія Повалій розкрила секрет, чому в 57 має зовнішність 30-річної: "зате як виглядаю". Українська співачка нещодавно відсвяткувала день Народження і здивувала своїм моложавим виглядом.