Потап вибачився перед Тіною Кароль. Про це повідомляє портал"Неймовірна правда про зірок".

Подія трапилась на минулорічному фестивалі Atlas Weekend, де ключовим виконавцем була Тіна Кароль. Імовірно, такий стан речей зачепила групу Потапа "Mozgi" За живе. Річ у тому, що в перерві між виступами вони удали, що не дізналися, хто така Тіна Кароль.

Фото зі сторінки Потапа
Фото зі сторінки Потапа

Співачка відреагувала на даний випад і повідомила, що у групи "Mozgi", ймовірно, амнезія. Проте перед журналістами СТБ Потап зазначив, що шкодує про сказане, а також додає, що це такий невдалий жарт. За словами українського репера він вже вибачався перед Тіною Кароль.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

" як можна забути, хто така Тіна Кароль? Це все одно, що забути, хто такий Ісус Христос. Це такий жарт був просто. Знову невдала. Мені довелося просити у неї прощення особисто", - зізнається Потап.

Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube
Тіна Кароль. Фото: скріншот youtube

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що Влада Седан знайшла "тріщину" в почуттях Олександра Зінченка. Дружина футболіста, який зараз виступає в АПЛ за "Манчестер Сіті", розговорилася перед камерою і зізналася, що чоловік зовсім не хоче йти з нею на контакт в одній дуже важливій для неї темі.