Керем Бюрсін зайнявся спортом після інформації про розставання зі своєю коханою. Про це повідомляє портал Кіноафіша.

Новий проект для Disney, в якому знімався турецький актор, привів до сварки Керем Бюрсіна з Ханде Ерчел через ревнощі турецької актриси. ЗМІ повідомляють, що вони з'ясовували стосунки на публіці, а сама актриса вигнала його з дому. Через деякий час ряд таблоїдів заявили про розрив артистів, хоча самі знаменитості поки ніяк не підтвердили цю інформацію.

Керем Бюрсін на тлі розмов про розставання знайшов собі нове хобббі. Чоловік знайшов тренера з боксу і щодня витрачає на вправи по дві години. Їх веде відомий спортсмен, один з найзнаменитіших боксерів Туреччини Авні Йилдирим.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Керем Бюрсін розповідає, що завжди любив активне проведення часу. Шанувальники заохочують заняття Керема і всіляко підтримують його.

Раніше повідомляли, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виїхала з Туреччини і розгулює по осінній вулиці з голим животиком: "Люблю тебе".

Як повідомляв Знай.uа, Ханде Ерчел розлучилася з Керемом Бюрсіном з "Постукайся в мої двері": полетіла в США і залишила його одного.

Знай.uа писав, зірки "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін регулярно сваряться: у всьому винен колишній актриси.

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.