На сторінці в соцмережі Instagram відомого кулінарного шоу "Мастершеф" з'явився новий запис. Автори повідомлення поділилися інформацією про те, хто з учасників проекту втратив шанс стати його переможцем.

"Обережно, спойлер! Дізнайся, хто покинув проект і пиши свої враження від випуску тут!",- запропонували шанувальникам телепрограми.

Як виявилося, одним з тих, хто влетів з проекту, став Серафим Дерега, 23-річний житель міста Біла Церква. Він найгірше впорався із завданням, в якому кулінари готували страви з використанням фігурок-загадок.

Скрін, Instagram "МастерШеф"
Скрін, Instagram "МастерШеф"

"Заслужено! Так як на битві сезонів готувати під диктовку - це перебір!", "З самого початку хотіла, щоб він покинув, не треба було ховати чорнило! Заслужив!!!", "Йому спочатку тут нічого було робити! Крім матів нічим не виділявся навіть у своєму сезоні! Все справедливо!",- вважають глядачі "Мастершеф".

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скрін, Instagram "МастерШеф"
Скрін, Instagram "МастерШеф"

"Вітя молодець, відмінно готує. Потрібно тільки контролювати себе",» на черзі Перехрест і Шева, взагалі незрозуміло, що роблять на цій кухні, а ось далі складно когось недооцінювати",-впевнені інші.

Раніше Знай писав, що на МастерШеф знайшли унікального учасника, який створює проблеми на рівному місці.

Також ми писали, Оля Мартиновська з "МастерШеф" влаштувала Гарячі Танці з молодими хлопцями.

Нагадаємо, що Ольга Мартиновська з " МастерШеф. Битва сезонів " похвалилася знімком в обіймах молодого красеня: "По секрету поділюся".