Представник національної олімпійської команди України, 23-річний бобслеїст Владислав Гераскевич вирішив поділитися вельми цікавою історією, яка з ним трапилася під час шляху на Олімпіаду в КНР. Справа в тому, що його команду змусили здавати тести не тільки власне для спортсменів, але також їх інвентар.

Про це стало відомо завдяки публікації атлета національної олімпійської команди України Владислава Гераскевича в мережі Facebook.

Публікація Владислава Гераскевича, скріншот: Facebook
Публікація Владислава Гераскевича, скріншот: Facebook

"Куди ми їдемо? Наша команда зіткнулася з черговою проблемою на шляху до Китаю. Цього разу пов'язана з переправленням боб-саней, на яких @ice_bolida буде змагатися. Китайська сторона вимагає сплатити величезну суму грошей за ПЛР тестування боб-саней і всіх речей, що знаходяться в контейнері, в якому все це прибуло в Китай. Як ви думаєте, звідки будуть брати мазок?",- пише Владислав.

Владислав Гераскевич, фото: Facebook
Владислав Гераскевич, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українці почали активно коментувати звернення Владислава: "Що за маразм?", "З "ануса" санчат... тільки нехай його визначать за науковими висновками", "І таке буває? А якщо корона, як лікуватимуть санчатка?", "Якщо сани вакциновано коронаваком, то ПЛР не потрібен, наскільки я знаю".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, "Вчора запрошення на весілля, сьогодні кличу на похорон": 24-річну зірку хокею зарізали у власній квартирі, наречена сивіє від горя.

Як повідомляв Знай.uа, Кріштіано Роналду збентежив жінок своїм виглядом в одних плавках: видно кожен м'яз.

Знай.uа писав, "Динамо" у важкій грі перемогло "Реал Мурсію": підопічні Мірчі Луческу вирвалися вперед наприкінці гри.