В оргкомітеті Олімпійських ігор 2022 року вирішили, де посадити українських фігуристів під час командного турніру. За повідомленням організації, Українці сидітимуть поруч з росіянами. Про це розповіли на порталі ua-football.

По інший бік від наших спортсменів розмістяться фігуристи зі Сполучених Штатів.

Справа в тому, що фігуристів розсадять в алфавітному порядку.

Таким чином, повний порядок розсадження на змаганнях буде виглядати так: Канада, Китай, Чехія, Грузія, Німеччина, Італія, Японія, Росія, Україна, США (за алфавітом).

Фігуристи, фото: ХОДА
Фігуристи, фото: ХОДА

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Додамо, що російська екс-фігуристка, депутат Держдуми РФ Ірина Родніна нервово відреагувала на рекомендації українським спортсменам не перебувати поруч з росіянами на майбутніх іграх-2022, які повинні відбутися в Пекіні.

На думку росіянки, вона сподівається, що "українці не опиняться поруч з росіянами на п'єдесталі".

Нагадаємо, Натаха-машина: соковита красуня з українського спецназу дала фору Омович і Кардашьян - чоловіки ламають голови над розмірами.

Також Знай писав, що у Росії переможцям змагань замість медалей вручили по пачці майонезу: "Краще б пельменів". Церемонія нагородження пройшла в дуже дивній атмосфері, адже спортсмени цілком очікувано чекали хоча б грамоту, але отримали дещо інше.

Раніше повідомляли, лижа злетіла з ноги відпочиваючого під час спуску і потрапила в голову сноубордисту: так можна і душу Богу віддати.