Катерина Репяхова розповіла про те, що починає свій бізнес. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

29 січня дівчина опублікувала пост, в якому повідомила про те, що починає власний бізнес.

"Думка про бізнес я виношувала кілька років, але далі думок справа не доходила", - повідомила Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина зазначила, що на створення нової справи її надихнула книга Райан Холідей "перешкода стає шляхом. Як перетворити випробування на тріумф", яку вона читає в моменти труднощів. Дівчина зазначила, що віднедавна її рекламодавців атакували боти, що привело її до думки створення особистого бренду.

"Я стала мислити глибше. Я стала мислити глобальніше. Я зрозуміла, що потрібно створювати/зміцнювати свій особистий бренд, який знищити складніше. Сьогодні я розумію, що кожному з нас варто створювати свій особистий бренд", - зазначила Репяхова.

Жінка зазначила, що дана ситуація її надихнула.

"Сьогодні мої очі горять, сьогодні я в ресурсі, сьогодні я сповнена натхнення. Адже я створюю свою справу❤️", - повідомила вона.

Нагадавши, Віктор Павлік посадив Катю Репяхову на колеса після всіх сварок і скандалів з квартирами - "вам пощастило"

Також Знай писав, відносини з колишньою, алкоголізм, реанімація і кредити: Катя Репяхова вразила відвертістю про невідоме життя Віктора Павлика.

Також Знай писав, Віктор Павлік вирішив долю свого сина від Каті Репяхової.