Співачка Юла і Анатолій Анатоліч зустрілися в Майамі з Владом і Лілією ямою. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, яка також відома як співачка ЮЛА радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У неї величезна армія фоловерів з 45 тисяч осіб, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіз.

30 січня жінка опублікувала спільну фотографію зі своїм чоловіком, а також подружньою парою з Владом і Лілією ямою. Юлія Бойко зазначила, що сім'ї зустрічаються не вперше і вважає це прекрасною традицією.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Майамі без Ліліани і Влада неможливо 😃 щороку у нас є прекрасна традиція - зустрічатися в Майамі. Цей рік не виняток. Скажу більше: Майамі без Ям не Майамі 😁 у нас є вже спільні улюблені місця. Наприклад, вже другий рік ми разом неодмінно обідаємо в одній піцерії у Вінвуді. Улюблене місце Ліліани, а тепер і наше. Нас познайомив і поріднив цей прекрасний і близький по духу місто. І кожен раз, коли ми зустрічаємося вже в Києві, нам є що згадати і що обговорити сонячного, теплого і неповторного ❤️", - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Анатоліч Анатоліч дав своїм малюкам те, про що сам мріяв в дитинстві: "зібрали всілякі варіанти".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч розбив Різдвяні мрії українців про безбідне життя: "потрібно...".

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що Влада Седан знайшла "тріщину" в почуттях Олександра Зінченка.