У соціальній мережі розмістили нову інформацію, яка стосується чуток про роман відомого актора Бреда Пітта. Стало відомо, що чутки про стосунки Бреда Пітта і співачкою Люкке Лі виявилися фейком.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopetalk" в Instagram.

"На жаль, здається, чутки про новий роман Бреда Пітта виявилися всього лише чутками подробиці - за посиланням в описі #БредПітт #анджелінаджолі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто приділити увагу коментарям, які залишили численні користувачі соціальної мережі. Після чуток про те, що Бред Пітт нібито завів роман зі співачкою Люкке Лі, всі го фанати насторожилися, так як вони порахували ці відносини дуже несподіваними. Шанувальники не стали мовчати після того, як дізналися, що це були всього лише чутки і почали писати свої думки під фотографією актора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Люкке Лі
Люкке Лі

"А я ніч бл@т не спала, все думала коли ж підтвердитися ну благо фууух спростували", " коли вони вже заспокояться? Років вже Під ср*ку, всі романи нові заводять..", "Ну і даремно, що вони спростували... потрібно навпаки підтверджувати, такий красень пропадає", "поки дітям не виповниться по 18 вони обидва будуть мовчати і не заводити публічні пари думається мені", "після Джолі він ще довго буде приводити себе і психіку в порядок", "Ну слаааааава богу! А то я жити не могла без цього спростування. Місця собі не знаходила)", "як тепер жити", "він колишня жінка .Поизучайте .Прокиньтеся люди !Не тих прославляєте", "дуже шкода!!! Я цьому мужику бажаю щастя!!!", "Якийсь вічно сумний він, немає щастя в очах після розставання з Анджеліною", "він досихпор любить Джолі", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що може виявитися коханкою Бреда Пітта.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що дітям Анджеліни Джолі соромно за її новий роман.