Зірка зробила декілька сонячних фото на фоні піску і моря. Регіна позувала лежачи і стоячи та навіть ззаду, демонструючи струнку фігуру та шоколадну засмагу

Красуня ведуча тревел-блогу Регіна Тодоренко, яка стала відомою після програми "Орел та Решка" похизувалася на мексиканському узбережжы. У своєму instagram зірка розмістила шикарні фото у купальнику блакитного кольору, який підкреслив очі красуні.

Вона заявила, що привезе з Південної Америки багато цікавих історій, та заявила, що найбільше любить фотографію, на які позує спиною.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

Красуня показала як чудово засмагла, шоколадна шкіра відтінена блакитним купальником та русявим волоссям надали чарівності.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

Також Регіна показала як виглядають "перлини" у купальнику, за які любить її Влад Топалов, чоловік, який сумує за красунею вдома.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

"Ой, скільки історій я вам привезу з Мексики! Моє улюблене фото, звичайно ж, під номером 5, а вам яке подобається більше?", - підписала фотографії Регіна.

Шанувальники швидко відреагували та залишили коментарі під фото дівчини.

"Мамасито! Ти що твориш?", "Красива дівчина", "я спорт люблю", "Останнє фото, знову привіт чоловікові не тільки", "Шикарна, краса чудовий має вигляд", - написали коментатори.

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко розповіла таємницю моторошних традицій з Мексики

Як повідомляв портал "Знай.ua", Регіна Тодоренко у купальнику ще більше підігріла чутки про другу вагітність

Також "Знай.ua" писав, що голоногу Регіну Тодоренко помітили в несподіваному місці