Даша Квіткова залізла на пальму заради вдалого кадру. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також піднімає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

В кінці січня блогерка разом з чоловіком Микитою Добриніним і маленьким сином Левом вирушили на відпочинок в теплі краї. На цей раз, щоб провести час разом в тиші і спокої вони вибрали Сейшельські острови.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Звичайно, Квіткова не втрималася від яскравих кадрів. 30 січня дівчина опублікувала знімки на пальмі в леопардових штанях і купальнику. На першому знімку вона лежить на дереві, а на другому грайливо вигинається і задумливо дивиться вдалину.

"Бачиш пальму, лізь на неї🤪 🐆!,- повідомила вона.

Фолловери засипали квіткову як позитивними, так і негативними коментарями.

"А де погані коменти ? 😂 😅Все в блоці. Так не цікаво😌"; "Тропікана жінка", пісня Меладзе так в голову і лізе!"; "Ох вже ці дівчатка 😂 😂 заради красивих фоточок і на пальму залізуть і чоловіка до істерики доведуть «ще раз, і ще раз , і так ...»😂😂😂";"; "Леопард😍офігенне фото і вид😍 🥰"; " і це у тебе народилася дитинка 5 місяців тому?",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина: "дуже гаряче"

Портал Знай.ua повідомляв найкрасивіша учасниця "Холостяка" Юлія Зайка зробила це під ялинкою-довелося працювати двома руками: "Слухайте серце..."

Знай.uа писав, Даша Квіткова зробила пластику на обличчі і здалася в пластирах після операції: "була ямка".