Стало відомо, що відома 33-річна барбадоська співачка Ріанна чекає малюка від свого бойфренда, репера A$AP Rocky.

В інтернеті стали масово поширюватися зворушливі фотографії знаменитостей, на яких можна чітко побачити кругленький животик співачки.

Образ для знімків Ріанна обрала дуже яскравий - вона позувала в світлих вільних джинсах і рожевому пуховику, який розстебнула в області талії, немов демонструючи свої оновлені форми, а на шиї - екстравагантні прикраси, що доходять до пупка і стегон. На всіх кадрах репер зворушливо тримав кохану за руку і цілував в лоб. Парочка виглядає неймовірно щасливо.

Ріанна з A$AP Rocky
Ріанна з A$AP Rocky

Ріанна з A$AP Rocky
Ріанна з A$AP Rocky

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Про це також написали у зарубіжному виданні People, але артисти поки що ніяк не прокоментували таку радісну новину.

Як відомо, в травні 2021 року 33-річний репер A$AP Rocky розповів в одному з інтерв'ю про свій роман з Ріанною, назвавши її "любов'ю всього свого життя", і вже тоді він говорив про батьківство.

Ріанна з A$AP Rocky
Ріанна з A$AP Rocky

Раніше ми писали про те, що "Жорстокий і негідний": брудні справи зірки нульових і колишнього Ріанни спливли назовні. Люди вимагають покарання

Нагадаємо, "Зроби це на кухні": зірка "Сутінок" Тейлор Лотнер романтично зробив пропозицію руки і серця коханої

Як повідомляв Знай.uа, "Людина-павук" Том Холланд і Зендая отримали від принца Гаррі і Меган Маркл таємну пропозицію - "Останній шанс"

Також портал Знай.uа писав, "Рознесло, вона вагітна": огрядна Ріанна з величезним розрізом збентежила своїх фанатів