Відома російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і свого всюдисущого шпагату, любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова поділилася з шанувальниками своїм болем і сумом - їй довелося закінчити відносини з Сергієм Кузнєцовим, з яким вона познайомилася на популярному російському шоу "Давай одружимося". Як відомо, їх роман розвивався дуже стрімко - вони разом відзначали Новий рік, літали на Мальдіви і навіть потрапили в два скандали через історію з бортпровідником та пияцтвом балерини, а також через темне минуле чоловіка, але, мабуть, їх любов не пройшла випробування на міцність.

Балерина написала на цю тему величезний пост в Instagram, за яким відразу і не скажеш, які почуття після розставання вона відчуває до Сергія. Перші її слова про те, що все це він затіяв через піар, а після вона вже заявляє, як сильно вона полюбила його за такий короткий проміжок часу. Але, конкретної причини розриву Волочкова не назвала.

Також зірка повідомила, що незважаючи ні на що, вона не дасть колишнього коханого в образу і для неї він залишається чудовою людиною. Не обійшлося і без згадки його маленького сина, до якого артистка встигла запалати почуттями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Люди, коли розумієш, що людині, яка називала мене коханою жінкою з великої літери (правда видаляв всі наші спільні фото з його Інстаграмм), крім піару нічого було і не потрібно, в моїй душі розчарування і відчай 😔" - написала балерина.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова показала волохатого вихованця, але користувачі знову не оцінили: "Бюстгальтер теж елітний?"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Волочкова закрила очі на кримінальні справи свого нового коханого, бачить тільки квіти і прикраси: "Нескінченно ціную..."

Також портал Знай.uа писав, що заможний залицяльник Анастасії Волочкової пояснив, чому балерина пиячить і свариться з пілотами: старість чи здали нерви?