Відомий український артист, який раніше перебував у дуеті "Время и Стекло", Олексій Завгородній, або як його знають багато - Позитив розповів про своє життя ще більш детально.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він радує шанувальників новими кадрами, а також розповідає деякі факти про себе.

Цього разу він вирішив дати більш відверте інтерв'ю Лізі Дідковській, в якому розкрив деякі подробиці свого сольного проекту, успіх колективу "Время и стекло", про стосунки з Надею Дорофєєвою, і чому так важливо один одного підтримувати.

"Обговорили багато чого: назва мого сольного проекту, успіх @vremyaisteklo, відносини з @nadyadorofeeva, труднощі останніх двох років і важливість підтримки. P. S. Під час інтерв'ю включив ексклюзивний фрагмент нового треку. Хто вже чув? Чекаю ваші фідбеки в коментарях👇" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У самому пості він поділився спільним фото з Лізою Дідковською, а також поділився найцікавішими моментами.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Льоша цей трек який ти включив, не твоя сольна пісня?";

"Назву твого сольного проекту ми так і не дізналися, але зате тепер його ще сильніше чекаємо☺❤️";

"Хто тебе підтримує? "Льоша: "Ніхто"😂";

"Найвідвертіший і найчесніший артист в шоу бізнесі. Ні хайпишся, не ділишся всім, своїм особистим життям. The best👏❤️";

"Ууууууу🔥 🔥 🔥 🔥";

"Лешенька твори! У тебе дуже талановита душа ❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що "Колишній" Наді Дорофєєвої Позитив завалився під ялинку з ногами

Раніше повідомлялося, що "Колишній" Дорофєєвої Позитив зворушив сімейними кадрами з бабулею і дідусем-танцюють, немов о 18

Також, вдінокого позитиву "заманила" до себе жінка з третім розміром