Відомий український артист Олексій Завгородній, який не так давно розлучився зі своєю дружиною Ганною після 15 років стосунків, прийшов на шоу шукати нову дівчину. Чим дивували претендентки артиста.

Шоу яке відвідав чоловік називається "Підкати" , і регулярно виходить на YouTube-каналі "Леви на джипі". Його суть в тому, що жінки "пiдкатують" до публічних особистостей, роблячи компліменти, і навпаки.

Цього разу на шоу прийшов і сам Позитив, де отримав безліч компліментів в свою сторону, але, один зачепив його найсильніше.

@lvi_na_jeepe

Казахи не поймут

♬ оригинальный звук - ЛЬВЫ НА ДЖИПЕ

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчат було багато, але підкат про вареник сподобався чоловікові найсильніше, і звучав він так:

"Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок, тому я приготувала тобі вареник".

Зал оцінив цей жарт, і більшість глядачів почали голосно сміятися і аплодувати. Сам Позитив також оцінив, хоч трохи і засмущався.

"Я обожнюю вареники, правда, тому ласкаво просимо до мене на кухню" - відповів Олексій.

В кінці йому потрібно було вибрати, чий підкат йому сподобався найсильніше, і вибір знову припав на красуню з глибоким декольте. Спочатку чоловік вручив їй букет квітів за перемогу, а потім лiг на підлогу з фразою: "Погнали, я готовий їсти".

У даному випуску брали участь ще такі популярні особистості як комік Ігор Ласточкін, танцюрист Максим Єжов, і футболіст Артем Мілевський. Дівчатам довелося постаратися, щоб здивувати їх своїми підкатами.

Нагадаємо, що "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив зробив відверте зізнання після розлучення

Раніше повідомлялося, що Ганна Андрійчук пояснила, чому з'їхала від нього з "Время и Стекло"

Також, Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.