На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини футболіста Олександра Зінченка, Владики Седан, за якою спостерігає величезна армія шанувальників і життя якої цікавить майже 554 тисячі осіб, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу воно присвячене її поверненню до блогерської діяльності після декретної перерви. Як відомо, минулого року Влада народила Олександру Зінченку дочку.

"Я повернулася. Вже сьогодні знову в ефірі на YouTube", - підписала свій яскравий знімок зірка соцмереж.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

На фото дівчина, яка нещодавно стала мамою малятка, позує в рожевому худі, білій хутряній шубці і такого ж кольору шапці на тлі футбольного поля.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Довгоочікуване повернення", "Випуск з Миколою", "Як я довго цього чекала, обожнюю", "Ви дуже красива", "Я вже чекаю не дочекаюся!", - захоплюються фанати молодої матусі.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Вони також припустили, якій темі буде присвячений новий випуск її передачі.

"Точно не знаю, але в Ютубі Влада викладала годину тому пост, що через кілька годин буде прямий ефір про адаптацію Миколенка в Евертоні", - пишуть її уважні глядачі.

Нагадаємо, Бойко, Буяльський або Вербич: битва найкрасивіших і спокусливих половинок гравців "Динамо". Як виглядають красуні-дружини головних зірок футбольного клубу "Динамо"

Також Знай писав, Влада Седан натягнула на себе шкіру і ковбойські калоші - Зінченко з "МанСіті" промовчав: "Це п*здець". Влада Седан поділилася досить дивним вбранням

Також Знай повідомляв, дружина екс-капітана "Динамо" Миколи Морозюка назвала найбільшу суму, яку їй пропонували за секс: "Не буду заперечувати, що я не меркантильна".