Відома українська співачка Анастасія Кочетова, відома під псевдонімом MamaRika, порадувала своїх відданих шанувальників новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Там за її життям і творчістю з інтересом спостерігають більше 444 тисяч передплатників.

Цього разу співачка показала всім українцям, як її з чоловіком сфотографував їхній син. Відзначимо, що малюк з'явився на світ 2 серпня 2021 року. Незважаючи на дитячий вік, дитина вже демонструє завидну майстерність у фотографуванні батьків.

Скрін, Instagram MamaRika
Скрін, Instagram MamaRika

«Зацініть, як Давид нас сфоткав! А головне те, що його цьому ніхто не вчив. Як вам фото?", - похвалилася виконавиця перед своїми шанувальниками.

На знімку вона з чоловіком, гумористом і шоуменом Сергієм Середою, позують з псом на руках, в однакових новорічних піжамах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Суперфото! Тільки Давида на ньому і не вистачає", "Будь-який фотограф позаздрить. Малюк профі. Фото-вогонь», "Які здібності в такому юному віці", - захоплюються шанувальники співачки.

Скрін, Instagram MamaRika
Скрін, Instagram MamaRika

"Ви нереально класні", "Дуже класно, молодець! Здоров'я талановитому малюкові, весь в батьків!", - додають інші коментатори.

Раніше повідомляли, MamaRika видала, за що полюбила Сергія Середу, про таке мріє кожна: "завжди на першому місці".

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika без штанів під ялинкою зізналася, кому і як можна подарувати тепло: "Просто віддати...".

Знай.uа писав, чоловік MamaRika Сергій Середа розповів про поповнення в сімействі: "хотів би стати багатодітним татом".