Відома російська телеведуча Тіна Канделакі вирішила більше розповісти про себе, а також свою професію. Ким її донині сприймають шанувальники.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує шанувальників новими кадрами, а також розповідями зі свого життя.

"За останній час у мене з'явилося багато нових передплатників. Для когось я-законодавець моди на чорні колготки, для когось-все ще ведуча "найрозумнішого", а для когось — цілий світ (Здрастуйте, Ксенія Анатоліївна)❤️" - почала свій пост Тіна Канделакі.

Як вона зазначає сама, вона є продюсером, і при цьому в найширшому сенсі цього слова. Вона може створити хоч телевізійний контент, хоч власний бренд косметики.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники Тіни Канделакі розділилися, адже одні хочуть бачити від неї б'юті-поради, інші серйозні офісні будні, а треті і зовсім поради про особисте життя.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Про ваш кар'єрний шлях, як знаходили спільну мову з токсичними людьми (без них нікуди), як відстоювали свою точку зору, як вирішували конфлікти, чи були "відкати" в кар'єрі і тд";

"Офісні будні, поради як йти до успіху, розповісти свій шлях детальніше, і про факаппи теж, а то Підлітки думають, що у всіх успішних людей шлях встелений тільки трояндами ))), а про шипи на трояндах забувають";

"Звичайно про продюсування у всіх сферах";

"Актуальні новини світу та особиста думка з цього приводу. Все про красу і світові методи омолодження";

"Босоніжки і колготки👏 👏 👏 🔥 🔥 🔥";

"Офісні будні, як вчилися ) цікаво 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Канделакі обурила шанувальників, демонстрацією того, що робить вранці

Раніше повідомлялося, що Тіна Канделакі заговорила публічно про свекруху

Також, є й не товстіти-проста інструкція стрункості від Тіни Канделакі.