Відома українська співачка і головна героїня другого сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч активно веде свою сторінку в соцмережі instagram і регулярно ділиться з шанувальниками думками, переживаннями, а також знімками і відео. Цього разу зірка повідомила "Wow-новину".

Колишня "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася новим знімком, на якому позує в рожевій кофті і розкішною зачіскою. Також на зірці багато прикрас, зокрема підвіски, сережки, кільця і браслети на руці. Як виявилося таким чином знаменитість вирішила повідомити шанувальникам важливу новину.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

"Друзі, зустрічайте Wow-новина❤️! З цього дня я є амбасадором ювелірного бренду Золота Країна", - написала зірка.

За словами Огневич це дуже важлива подія в житті, якій вона рада.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Я вважаю, що всі події в житті взаємопов'язані і завжди рано чи пізно трапляються доленосні зустрічі. Саме так у мене і вийшло з брендом Золота Країна", - зазначила співачка.

Злата Огнєвіч зізналася, що для неї стиль і прикраси завжди були інструментами самовираження, через які вона повідомляла про свій настрій світу і про те, що у неї на серці.

"Я завжди дотримувалася думки, що стиль і прикраси – це більше, ніж просто вміння поєднувати красиві речі та аксесуари. Це можливість висловити свій настрій, сказати світу про те, хто ти сьогодні і що у тебе на серці", - написала Огнєвіч.

Раніше Знай писав, Злата Огнєвіч розповіла нові деталі про свого переслідувача-благала про допомогу, але ніхто не зглянувся.

Також ми писали, "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика".

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією.