Відома українська співачка Alyona Alyona вирішила поділитися відвертою історією того, як вона приймала антибіотики, і до чого це в підсумку призвело.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона намагається над контентом, і публікує незвичайні кадри. Також, іноді можна почути незвичайні історії з її життя.

Цього разу вона вирішила розповісти про досвід прийому антибіотиків. Справа в тому, що з самого дитинства вона хворіла, іноді дуже важко, і доводилося приймати антибіотики.

З віком хвороб стало менше, але залишилося те уявлення про те, що якщо складно протікає хвороба - потрібно випити антибіотики. Вона все рідше відвідує лікарів, і лікує все сама.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Кілька років тому ми з Жанною полетіли відпочивати в Барселону. Там я відчула, що починається ангіна. У мене боліло горло, було боляче ковтати " - розповідає артистка.

Першою ж справою вона звичайно вирушила в місцеву аптеку, щоб знайти там антибіотики, тому що вже звикла так лікуватися. В аптеці вона була вкрай здивована тому, що без рецепта їх там не продають нікому, і можуть порадити тільки "пшикалочку на травах".

"Я сильно злякалася, що поки я буду за кордоном, хвороба сильно загостриться, і я приїду ще більш хвора. Але, це "пшикалочка" мені дуже допомогла, і вилікувала мою хворобу без антибіотиків, що стало для мене супер шоком" - продовжила Alyona Alyona.

В Україні ж придбати антибіотик простіше простого, і це погано. Коли організм звикає до слабкого антибіотика, то йде в хід сильніший. Потім антибіотик і зовсім не справляється хвороба, і її тривалість зростає. Ще й мікрофлора пошкоджена.

Нагадаємо, що Alyona Alyona була змушена вдатися до крадіжки, щоб стати "справжньою жінкою"

Раніше повідомлялося, що властная Alyona Alyona вказала чоловікам на їх місце у відносинах

Також, Alyona Alyona знову роздяглася і заговорила про страшну хворобу