Відома українська телеведуча і блогерка Леся Нікітюк активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно радує шанувальників новим контентом. Цього разу знаменитість повеселила курйозним знімком в instagram, на якому постала в образі бездомного.

Леся Нікітюк володіє не тільки розкішною фігурою, якій можуть позаздрити багато зірок, але і відмінним почуттям гумору. Цього разу телеведуча вирішила прорекламувати вебінар по криптовалюті, але зробила це, як завжди, оригінально і кумедно.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Так, Леся Нікітюк опублікувала знімок, на якому стоїть біля сміттєвих баків. На телеведучій домашні капці, теплі шкарпетки, в які вона заправила спортивні штани, а також кілька кофт і плащ. Обличчя зірка огорнула кількома шарфами, під які ще одягла шапку.

"Саме так я відчуваю себе в криптоспільноті ... як злидар!",- написала Нікітюк під фото і детально розповіла про вебінар, який відвідує і сама.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шанувальники оцінили новий знімок і відзначили, що телеведучої йде будь-який наряд, навіть настільки "екстравагантний".

"Леся як завжди вогонь!", "Леська ти супер 😅❤️ в будь-якому вбранні ти ідеальна, обожнюю тебе", "класно, Лесюня", "Леся, ти навіть бомжик гламурний)))", "Тут ти не криптофермер, а просто фермер", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Нагадаємо, Леся Нікітюк розлютилася через злите листування з Юлею вербою.

Раніше Знай писав, таким ніжкам позаздрить навіть Нікітюк: Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло".

Також ми писали, Леся Нікітюк засвітила свої "лимончики", ледь стримуючи радість.