Син відомої української співачки Тіни Кароль вже досить давно навчається закордоном. Веніамін живе в Англії, а до України приїздить лише на канікули.

Тіна Кароль неодноразово зізнавалася, рішення про навчання сина в Англії далося їй не просто, однак вона впевнена, що зробила все вірно і йому це піде тільки на користь. В інтерв'ю своєму другу Данієлю Салему в програмі "Зірковий шлях" співачка зізналася, що для неї важливо було не виховати мажора.

Тіна Кароль. Фото: Фокус
Тіна Кароль. Фото: Фокус
Тіна Кароль. Фото: Фокус

До того ж Кароль підкреслила, що Веніамін не залишиться жити в Англії, а після навчання він має повернутися до України та допомагати країні своїми знаннями.

"Я виховую лідера. І він має знати, ми всі одні приходимо у цей світ, і одні йдемо. Він все одно, як я відчуваю, повернеться до України. Дуже скоро насправді. Тому що основу, мені потрібно було дати йому основу. Він не мажор, не мамин син. Він мамин син вдома, але не там. І найголовніше, що не через призму мами його сприймають", - зазначила Тіна Кароль.

Тіна Кароль з сином, фото з Facebook
Тіна Кароль з сином, фото з Facebook

Варто зазначити, що зараз сину Тіни Кароль Веніаміну 13 років. Він народився у шлюбі співачки зі вже покійним продюсером Євгеном Огіром.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще