Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка іноді ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах, де за нею стежить 1,8 мільйона чоловік.

На одній з фан-сторінок Тіни Кароль в Instagram, на якій зазвичай розміщують різні фото і відео з її минулого, поділилися черговим архівним знімком з часів, коли вона була вагітна своїм первістком.

У кадрі можна побачити пампушку Тіну, яка навіть в такому цікавому положенні виглядала чудово, а поруч з нею стоїть незмінна ведуча програми "Світське життя" Катерина Осадча.

Скріншот з Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль
Скріншот з Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як відомо, свого першого і поки що єдиного сина Тіна Кароль народила в шлюбі від продюсера Євгена Огіра, за якого таємно вийшла заміж в 2008 році.

Через 9 місяців після весілля у пари з'явилася дитина, а назвали його незвичайним ім'ям - Веніамін. У квітні 2013 року Огір помер від раку шлунка і Кароль дуже болісно переживала той період життя, але зараз вона щаслива і любляча мама 13-річного хлопчика, який живе у Великобританії і навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів Лондона.

Тіна Кароль з сином, фото з Facebook
Тіна Кароль з сином, фото з Facebook

Нагадаємо, Тіна Кароль в червоній сукні підкорила серця українців, всі принади на очах: "Дисциплінована і надійна"

Як повідомляв Знай.uа, Потап вибачився за "нападки" на адресу Тіни Кароль і порівняв її з Христом: "Як можна..."

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль згадала, як ретроградний Меркурій і січень перевернули її життя з ніг на голову: "Душевний..."