Відома українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" та наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь здивувала шанувальників новим фото.
Олена-Крістіна Лебідь має чимало шанувальників, саме тому вона досить часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за її життям стежить понад 300 тисяч осіб.
Цього разу Олена-Крістіна Лебідь вирішила потішити українців новим фото. Зірка сфотографувалася в автівці з застосуванням спеціальної маски, яка допомогла їй перетворитися на милого котика.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Теледіва позувала у стильному светрі фісташкового кольору, який грайливо оголив її плечі. Олена-Крістіна Лебідь зробила собі легкий денний макіяж, а родзинкою її образу стали виразні вуста, які вона нафарбувала червоною помадою.

"Я ж говорила, пляшку з-під пепсі не викидаємо!",- іронічно зазначила вона.

Це фото телеведучої дуже сподобалося її шанувальникам, саме тому вони одразу ж прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Ось!!! Оце правильна маска:)))", "Киця-мациця, ❤️", "Обожнюю тебе💗", "Класс🔥", "Яка ви красива 😍❤️", "Кішечка😬😆👍🏻🐈", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь засунула дещо в носик, але забула про увімкнену камеру: "Це реально працює!!!". На відео потрапив кумедний момент, який збентежив навіть саму телеведучу.

Раніше Знай писав, вічна наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як можна вкрасти у неї гроші: "Входить в...". Олена-Крістіна Лебідь попередила про хитрий прийом аферистів

Також Знай повідомляв, Олена-Крiстiна Лебідь розповіла про тяжке життя веганів: "Серветки смачніші". Телеведуча розповіла про невдалий перекус. На смак виявилося як серветка