Відома українська телеведуча Олена-Крiстiна Лебідь, яка популярна завдяки проекту" Аферисти в сiтях", вирішила розповісти про складне життя веганів.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка розповідає про різні афери в Інтернеті, а також ділиться особистими кадрами.

Цього разу вона була на роботі, і вирішила піти перекусити трохи. В автоматі з їжею вона помітила, що там з'явився один веганський продукт, чому вона безумовно рада, адже є представником цього руху.

"Веган-батончик!!🤌 🤌 🤌Правильно, нас треба хоч якось годувати)) А то все, шо там веганського було раніше - це серветки 🙈 🙈 🙈 P. S. спробувала батончик - серветки смачніше😆😆😆😆😆😆😆😆" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На кадрі Олена-Крiстiна в яскравій жовтій курточці зробила селфі на тлі цього ж автомата з їжею. Найімовірніше, він стоїть в офісі Нового каналу, так як відмітка стоїть звідти.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Пробувала Я подібні батончики. Дійсно, серветка смачніше 😄";

"А козинак з насіння не веганський хіба?";

"Серветки😂 😂 👏 Геніально!";

"Я вас обожнюю😍 всі випуски дивлюся. Ви така крута))) можна напроситися на автограф?🙏";

"Ничесе 38 грн за один Ввеганский!! Батончик а виявився на смак як серветки🤔 🤣".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олена-Христина Лебідь засунула дещо в носик, але забула про включену камеру

Раніше повідомлялося, що еевеста Павла Розенко Олена-Христина Лебідь показала, що її змусив робити герой "Аферисти в мережах"

Також, Олену-Христину Лебідь несподівано гальмували на трасі з Павлом Розенком: довелося віддавати гроші