Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 320 тисяч осіб.

Хоч українці давно не бачили нових випусків викриває негідників програми "Аферисти в сітях", але телеведуча регулярно демонструє свої професійні здібності підписникам.

Скрін, Instagram Лебідь
Скрін, Instagram Лебідь

Цього разу телеведуча дала декілька порад про те, як не попастися на обдури аферистів на різних сервісах оголошень. Лебідь попередила, що під час листування варто звертати увагу на те, чи не вживає співрозмовник зменшувально пестливі форми вашого імені. За словами знаменитості, це один із прийомів психологічної маніпуляції. Таким чином наш мозок включає "дитячий і довірливий стан", адже саме в ранньому віці батьки з нами "сюсюкались".

На початку відеоролика можна помітити один кумедний момент, як ручка в пальцях телеведучої зіскульзнула їй прямо в ніздрю, що збентежило навіть її саму.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

"Це реально працює!!! Подивіться на моє обличчя ближче до кінця 🙈🙈🙈 або як в непримітних дрібницях можна розпізнати психологічну маніпуляцію вами! 😱😱😱" - написала артистка.

Нагадаємо, Олену-Крістіну Лебідь несподівано гальмували на трасі з Павлом Розенком: довелося віддавати гроші

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала "красуню-доньку", якій подарувала паштет на 2-річчя: "Аннабелль за паспортом"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь отримала "подарунок" від коханого Розенка - зробив своїми руками: "Одна хвилина, містика..."