Модель і спортсменка Франсія Джеймс показала себе в образі людини-павука. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Американська спортсменка і модель Playboy регулярно любить регулярно радувати свою аудиторію різноманітними образами. На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram підписано 9,9 мільйона фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

1 лютого дівчина вирішила постати в образі людини павука. Жінка нанесла на себе фарби костюма популярного супергероя. Зокрема, інтимні місця вона приховала під яскравими малюнками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До зйомок у відеозапису жінка залучила свою фактурну подругу, яка також нафарбувала тіла як Людину-павука.


Дівчата зібрали волосся у високий хвіст, нафарбували губи червоною помадою і зображували погоню від незвичайного зеленого істоти. Ролик сама дівчина назвала фільмом "немає шляху додому".

Знай.uа писав, "Людина-павук" Том Холланд і Зендая отримали від принца Гаррі і Меган Маркл таємну пропозицію - "останній шанс".

Як повідомляв Знай.uа, "Какала в лоточок": принца Гаррі і Меган Маркл застукали на подвійному побаченні з Томом Холландом і Зендеєю.

Нагадаємо, Українська Кардашьян Олена Омович влаштувала Велике прання в одному корсеті:"соковиті лимони". Модель Олена Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.

Раніше повідомляли, "Кінець чуткам": самотній Бред Пітт все ще страждає через Анджеліну Джолі? Фанати мріють про возз'єднання.