Анатолій Анатоліч розповів про свої обов'язках у вихованні сина. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди «і» Ранок з Україною «на телеканалі» Україна " Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

Як відомо, 20 липня 2021 року Анатолій Анатоліч став батьком втретє. Дружина народила телеведучому єдиного сина, якого вирішили назвати Ніл. Іноді ведучий розповідає про своє виховання.

1 лютого чоловік опублікував пост, в якому підняв питання щодо виховання сина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Чи має батько брати участь у побутових справах малюка? Питання дуже індивідуальне. Я от наприклад підгузок поміняти теоретично можу, але від цього звільнений Я відповідаю за глобальні питання з Нілом, за його відпочинок, за його комфорт, за те щоб у нього буде все найкраще, що ми можемо собі дозволити.", - повідомив він.

Однак, телеведучий повідомив, що ніколи не пропускає годівлю свого єдиного сина.

Нагадаємо, що дружина Анатолія Анатоліча підтримала чоловіка за тисячі кілометрів від дому: "праця і сила волі"

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч полетів з країни і спантеличив зізнанням: "розлучився..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ребрик в байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд