Відома українська акторка, телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", красуня Лілія Ребрик знову потішила своїх шанувальників свіжим фото на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям та творчими здобутками стежать понад 740 тисяч осіб.

Цього разу вона повідомила, що проект переселяється до нової студії.

«Готові до новосілля? Намріяла на Новий рік нам у «Ранок з Україною» @ranok_ua нову студію. І от завтра ми вам її покажемо. Так цікаво, що ж вийшло… До нашого святкового ефіру приєднаються @alena_shoptenko @doctor_komarovskiy @daniel_jihad_salem @pivovarovmusic @zhanbeleniuk. Чекаємо і на нові рубрики, зіркових експертів, цілком оновлений формат! Новий «Ранок» - нові ми. Аж трохи хвилююся - такий важливий завтра день. Цікаво подивитися, що у нас вийшло? Тоді чекаємо вас на телеканалі «Україна» з 6:30!», - написала телеведуча.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Її яскравий образ не залишився непоміченим. Зокрема, його прокоментували відомі колеги.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Крута, Лілюся!», - заначила в коментарях відома актриса, ведуча Ольга Сумська.

«Дякую, до зустрічі завтра в Харкові!», - відповіла на це сама Ребрик.

«Яка ж Ви красива», «Дуже цікаво подивитися на нову студію!», «Ви, як завжди, гарна на всі 100%!», "Левиця-цариця", - захоплюються фанати ведучої.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Нагадаємо, Лілія Ребрик викликала "вовчий" апетит у чоловіків - бідолахи мало не захлинулися слиною: "Ось Дикому пощастило".

Як повідомляв Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик підказала, як круто поміняти життя в році Тигра: "Поки дзвенить..."

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою: "Це тільки початок"