У мережі згадали, як виглядав кумир мільйонів Джим Керрі в молодості, і як зараз. Час нещадний до всіх.

Новий пост з'явився на сторінці "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про факти з життя знаменитостей.

"Актора завжди вважали неймовірним красенем. Навіть зараз, у свої 60, він прекрасний" - йдеться в повідомленні під постом.

Він відомий широкому глядачеві за фільмами "Маска", "Ейс Вентура", "Тупий і ще тупіший", "Брехун, брехун", "Брюс Всемогутній", "Шоу Трумана", "Людина на місяці", і так далі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Джима Керрі завжди були здібності до гумору, і почав займатися він цим з зовсім юного віку. При цьому, перший виступ провалився з тріском, але вже в 1979 році він знову вийшов на цю сцену, і все вийшло.

Кінодебют відбувся в 1983 році, і з того моменту він щороку з'являвся в нових картинах, тим самим напрацьовуючи собі портфоліо.

Джим Керрі, фото: lifestyle.24tv.ua
Джим Керрі, фото: lifestyle.24tv.ua

Безумовно, однією з найпопулярніших його робіт вважається "Маска".

В офіційному шлюбі він перебував двічі. Вперше його обраницею стала актриса Мелісса Уомер, і весілля відбулося 8 березня 1987 року. 9 вересня того ж року у них народилася дочка Джейн Ерін Керрі.

Джим Керрі, фото: imdb
Джим Керрі, фото: imdb

Через кілька років померли обоє батьків актора, і він впав у депресію. Дружина не могла привести його до тями, і вони прийняли рішення розлучитися.

У 1996 році він одружився знову на Лорен Холлі, колегою по фільму "Тупий і ще тупіший", і шлюб тривав всього 8 місяців. Зараз же він перебуває у відносинах з Джинджер Гонзага. Не так давно він відсвяткував свій ювілей-60 років, і навіть через деякий час залишається актуальним, а також улюбленцем публіки.

Джим Керрі
Джим Керрі

Нагадаємо, що Джим Керрі зізнався ,про що думав "перед смертю" після помилкового попередження про ракетний удар

Раніше повідомлялося, що Джим Керрі оригінально зустрів 60-річчя з кукурудзяною кашею і перетертими персиками

Також, сам Джим Керрі оцінив: мама спекла торт Грінча і стала зіркою інтернету.