Відомий український артист Дзідзьо дав кілька порад українцям, як зберігати спокій у складні часи для країни.

26 лютого о 21:00 канал "Україна" покаже прем'єрний випуск масштабного шоу "Ігри талантів" за популярним світовим форматом Game of Talents. Ведучий проекту, мегапопулярний DZIDZIO на знімальному майданчику поділився власними лайфхаками, як зберігати спокій і розважливість в непрості часи.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Зірка українського шоу-бізнесу, а також новоспечений ведучий шоу "Ігри талантів", Дзідзьо розповів, як потрібно переживати життєві проблеми і напружені часи. Хвилюватися не варто - потрібно проживати все спокійно. Головне вірити в свої сили, а також мати максимальну підтримку країни.

"Будьте впевнені, що Україна - сильна держава! Нам потрібно об'єднати всі зусилля - не важливо, хто конкурент, хто опозиція, а хто при владі-потрібно взятися за руки і всіх перемогти! Упевнений, ми це переживемо і станемо ще сильніше!" - розповів ведучий каналу "Україна" DZIDZIO.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він регулярно стежить за новинами, і намагається зосередитися на головному. А що найголовніше, артист завжди вірить у світле будушее, і своїм шанувальникам радить те ж саме - не падати духом.

Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

"Перш за все – без паніки! У будь-яких тривожних моментах я намагаюся зберігати спокій і Вам раджу того ж. Повірте, ми розберемося з усім. Не варто нікуди тікати, не впадайте в паніку, а краще Зберігайте холодне роздуми і будьте підготовленими до будь-якого розвитку подій. Основне - не боятися, адже нам є що захищати і це наша головна мета – зберігати свої кордони. Ми нікому не дозволимо зайти занадто далеко – дамо по зубах дуже сильно! Я знаю, про що говорю, тому що часто їжджу до хлопців і бачу, що головна наша сила – бойовий дух", – підсумував DZIDZIO.

Нагадаємо, що Дзідзьо зняв свою знамениту штучну "мохнатку" - скинув парочку років точно

Раніше повідомлялося, що DZIDZIO зізнався, що його сильно схвилювало після розлучення з колишньою Slavia

Також, колишня Дзідзьо Slavia провела експрес-курс "Як стати кубинцем"