У мережі з'явився трейлер фантастичної драми "Після Янга", в якій зіграв відомий ірландський актор, зірка фільмів "Поліція Маямі. Відділ моралі", "Джентльмени", "Рекрут" Колін Фаррелл. Трейлер опублікували на youtube-каналі студії "A24".

Акторський склад фантастичної драми приємно дивує, адже крім Фаррелла, в кінокартині знялися Джоді Тернер-Сміт ("Анна Болейн"), Джастін Х. Мін ("Академія Амбрелла") і Хейлі Лу Річардсон, яка зіграла в "Спліті" і "Майже сімнадцять".

Кадр з фільму "Після Янга". Фото: скріншот youtube
Кадр з фільму "Після Янга". Фото: скріншот youtube

Фундаментом для фільму послужила розповідь "Прощання з Янгом", який написав Олександр Вайнштейн. Фільм "Після Янга" розповість історію, яка сталася в недалекому майбутньому. За сюжетом батько і дочка намагаються врятувати свого домашнього робота, який перестав працювати. За роки з сім'єю він став її частиною, тому його порятунок вкрай важливо.

Кадр з фільму "Після Янга". Фото: скріншот youtube
Кадр з фільму "Після Янга". Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Режисером кінокартини став відомий відеоесеїст Когонада, на рахунку якого драма "Колумбус" з Джоном Чо і Хейлі Лу Річардсон. У прокат фільм повинен вийти через місяць. Глядачі зможуть подивитися "Після Янга" вже з 4 березня.

Раніше Знай писав, Олексій Горбунов стане "Ловцем снів" в новому серіалі - посуне Леонардо ДіКапріо з його"початком".

Також ми писали, справжня Аннабель: мисливець за привидами заявив, що його лялька плаче кислотою і намагається себе спалити. Власник ляльки стверджує, що вона повинна перебувати під цілодобовим наглядом.

Нагадаємо, жалюгідний жарт посварив Мартіна Фрімена і Бенедикта Камбербетча, залишивши фанів без 5-го сезону "Шерлока".