Відома українська співачка Оля Полякова, яка не так давно стала новим тренером в шоу "Голос" вирішила поговорити про цей досвід з продюсером.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, Активний Користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також висловлює свою думку на той чи інший рахунок.

Цього разу вона вирішила поговорити разом з керівником управління Big Entertainment Shows 1+1 media Володимиром Завадюком, який і займається шоу "Голос".

Вони поговорять разом у прямому ефірі про перші випуски шоу, і висловлять свою думку про них.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Сьогодні ввечері в прямому ефірі в Instagram проведемо розбір перших випусків @goloskrainy_official разом з керівником управління Big Entertainment Shows 1 + 1 media @zavaduk. Приєднуйтесь до нашого обговорення учасників і задавайте свої питання про проект. Можливо, по гарячих слідах, зробимо такі включення з гостями щотижневими. Пишіть в коменти, якщо вам подобається ця ідея" - йдеться в повідомленні під постом.

Ефір пройде в соціальній мережі Instagram в середу, 2 лютого.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Оля люблю твій спіч";

"Удачі Оля і ЗДОРОВ'Я.Цікаво.є інтрига.Тигриця ★✩★✩★✩";

"Дівчата чекаємо вас в гості💚 💚 💚";

"Оля ❤️".

Нагадаємо, що Оля Полякова змусила Кіркорова щебетати українською і тепер поїде на Євробачення

Раніше повідомлялося, що уКраїна школярка підкорила журі на "Голос країни": змусила Ольгу Полякову і Надю Дорофєєву дзвонити близьким

Також, Оля Полякова "зарубалася" з Надею Дорофєєвою на "Голос країни" під сміх Вакарчука