Новий корейський серіал "Ми всі мертві" різко став популярним та ризикує перевершити попередній екшн "Гра в кальмара". Актор Пак Соломон, який зіграв роль друга Чон Сана показав кадри тренувань.

У ролику, розміщеному актором на його Instgaram-сторінці, він доєднується до флешмобу, за яким має позайматися спортом, та передати естафету друзям. Актор зробив відео зі спини, та продемонстрував тягу, рахуючи кожен жим.

Хлопець одягнений у просту спортивну майку, та видно, що він спітнів, займаючись у залі.

Пак Соломон. Фото: Instgaram
Пак Соломон. Фото: Instgaram

Шанувальниці прокоментували відео, накидавши пікантних коментів під ним. Багато хто піджартовував, беручи цитати з серіалу. Імовірно, серіал також став вірусним у Південній Кореї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пак Соломон. Фото: Instgaram
Пак Соломон. Фото: Instgaram

"Ти мене вкусиш?", "Такий гарячий", "Я тебе люблю", "Ще кусають", "Красивий ззаду", "Дуже круто", - написали шанувальники.

Скріншот коментраів
Скріншот коментарів

Серіал відносять до категорії "зомбі-апокаліпсис", він вийшов 28 січня 2022 року на Netflix. Відомо, що популярність серіалу набагато перевершила попередній "Гра в кальмара", згідно з дослідженнями FlixPatrol.

Наступного дня після виходу серіал став таким популярним, що побив усі рекорди та очолив світовий чарт серіалів стримінгової платформи, за даними "Усі ми мертві" витіснив нашумілих конкурентів.

Нагадаємо, раніше зірка нового хіта Netflix "Ми всі мертві" Хо І Чен потрапила до лікарні

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі показали ляльку, її власник, мисливець за привидами стверджує, що вона повинна перебувати під цілодобовим наглядом.

Також "Знай.ua" писав, що новий корейський серіал порвав рейтинг Netflix всього за добу