Чи є шанси у збірної України по футзалу протистояти команді з Росії, адже один з гравців грає за російський клуб.

Стало відомо, що у складі збірної України з фуфтзалу проти РФ зіграє футболіст з Макіївки, який у 2020 році грав за московський клуб КПРФ.

4 лютого в Амстердамі відбудеться матч Україна vs Росія, у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу.

Володимир Разуванов. Фото: YouTube
Володимир Разуванов. Фото: YouTube

Українські вболівальники бажають нашим «порвати» російську команду, але мало хто знає, що один з гравців збірної є діючим футболістом самарського Динамо, а раніше виступав у червоній формі з емблемою серпа та молота. І це на восьмому році війни.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мова йде про нападника збірної України, Володимира Разуванова. Разуванов народився у Макіївці. З 2014 року футболіст постійно грає за той чи інший ФК Росії. Він грав у Спартаку (Москва), у Прогресі (Глазов, РФ), у ФК Динамо (Москва, РФ), МФК КПРФ (Москва, РФ) та Динамо (Самара, РФ).

Володимир Разуванов. Фото: YouTube
Володимир Разуванов. Фото: YouTube

До Росії він перебрався з Єнакієвого у 2014.

Тренер збірної України з футболу Олександр Петраков, на відміну від наставника української футзальної збірної Олександра Косенка, гравців із чемпіонату Росії не викликає принципово.

"Я побачив, скільки наших загинуло військових. І дівчата, і молоді хлопці. Стільки прізвищ, стільки фотографій... Я зрозумів, що зараз ні футболістів із Росії, ні примирення апріорі не може бути. Залишилося стільки і дітей, і сиріт... Тож – ні, зараз ні, ніяк", - заявив Петраков.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко пригадав цікавий момент з братом Віталієм, з чого все починалось.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біатлоністка Олена Білосюк-Підгрушна отримала позитивний тест на коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що тренер в люті придушив суддю під час молодіжного матчу.