Останнім кілька тижнів не затихають обговорення Національного відбору на "Євробачення-2022". Вже менше ніж за два тижні українці дізнаються ім'я того, хто представлятиме нашу країну на пісенному конкурсі.

На сторінці в Instagram Національного відбору показали, як виглядатиме сцена на якій українські виконавці боротимуться за право поїхати до Італії представляти Україну.

Підготовка до фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 ще триває. Поки вісімка артистів готується, організатори показали, як виглядатиме сцена у концертному залі Національного авіаційного університету, де відбудеться фінал.

Фото: instagram \\ suspilne.eurovision
Фото: instagram \\ suspilne.eurovision

Судячи з представленого макета, члени журі сидітимуть навпроти конкурсантів у залі. Що цікаво, організатори Нацвідбору досі тримають їхні імена у таємниці.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Так буде виглядати сцена національного відбору-2022! Вже 12 лютого ми дізнаємось хто ж представлятиме Україну на Євробаченні-2022!", - сказано у повідомленні.

Фото: instagram \\ suspilne.eurovision
Фото: instagram \\ suspilne.eurovision

Варто зазначити, що ведучого Національного відбору стане Маша Єфросиніна. За лаштунками шоу вестиме багаторічний коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко.

Нагадаємо, поїздки Аліни Паш до Криму та дискваліфікація Laud: чим встиг запам'ятатися Національний відбір на Євробачення-2022. Головні скандали Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2022"

Ранніше Знай писав українці благословили Wellboy на перемогу в Нацвідборі Євробачення: "Вболіваю за тебе, Антоне, тільки вперед"

Також Знай повідомляв, Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили